fbpx
Kartal Diksiyon
agbyonetim
Ekim 13, 2022

Diksiyon güzel ve etkili konuşma sanatının ayrılmaz bir parçasıdır. Aslına bakılırsa diksiyon ayrıca bir sanattır. Herkes düzgün bir diksiyona sahip olarak konuşamaz. Bazılarında bu durum doğuştan gelen bir yetenektir. Ancak diksiyonun düzelmesi sonradan alınan eğitimlerle mümkün hale gelebilir. Yani herkes düzgün bir diksiyona sahip olarak doğmaz ancak herkes isterse düzgün bir diksiyona sahip olabilir.

AGB İletişim konuşma ve diksiyon konusunda kendini kanıtlamış köklü bir eğitim kurumu olup İstanbul’un pek çok yerinde diksiyon kursları verebilmektedir. Kartal diksiyon kursları içerisinde en başarılı olan ve profesyonel eğitim veren AGB İletişim bugüne kadar sayısız katılımcıya gerek diksiyon gerek güzel konuşma gerekse de beden dili alanında hizmet ve eğitim vermektedir.

Eğitim süresi

Diksiyon eğitimleri 3 hafta sürmektedir. Yetişkinler ve çocuklar için farklı programlar hazırlanır. Ancak temelde verilen eğitim farklıdır. Yalnızca yaş gruplarına göre eğitimin verilme şeklinde farklılıklar olmaktadır.

AGB İletişim verdiği eğitimlerle pek çok eğitim kurumu tarafından kabul görmüş kurumdur. Pek çok üniversitede bugüne kadar eğitimler vermiştir. Katılımcı profili oldukça çeşitlidir.

AGB İletişim kişisel gelişim için verdiği eğitimlerin yanı sıra kurumsal bazlı olarak iş yerlerine de eğitim vermektedir. Belli kurumların çalışanlarına dil ve diksiyon alanında eğitimler vererek çalışma verimini artırmaktadır. Konuşmanın ve insanlarla hitabetin önemli olduğu mesleklerde alınan eğitimlerin kalitesi de çok önemlidir.

Eğitim sertifikası

AGB İletişim’den alacağınız katılım sertifikasını özgeçmişinize ekleyebilirsiniz. Pek çok kurumsal iş yeri ile çalışmış olan AGB İletişim, verdiği sertifikalar sayesinde sizi rakiplerinizden bir adım ileri taşımaktadır. Akademik başarının yanı sıra toplu çalışma ve takım arkadaşları ile kurulan diyaloglar artık iş hayatında en önemli noktalardan birisidir. Türkiye’nin pek çok yerinde bulunan kurumlar ile çalışan AGB İletişim eğitim sertifikası ulusal alanda önem taşımaktadır.

Kurslar ve eğitimler hakkında detaylı bilgiyi kurum ile görüşerek edinebilirsiniz. https://agbiletisim.com/ adresinden yetkililere ulaşarak grup veya kişisel eğitimler hakkında bilgi edinebilir, kendinize uygun olan programa katılım sağlayabilirsiniz.

Kadıköy Diksiyon

Kadıköy Diksiyon

Kadıköy diksiyon konusunda yoğun talep gören bölgelerden birisidir. Nüfus sayısında fazla insan olmasının haricinde popülasyon ve insan sirkülasyonu fazladır. Agb İletişim sayesinde tüm bölgedeki diksiyon dersi ihtiyacı ortadan kalkar. Şirketimiz özel uzmanlar...

Kadıköy Diksiyon Dersleri

Kadıköy Diksiyon Dersleri

    Kadıköy diksiyon dersleri bakımından yoğun ilgi gören muhitlerimizden birisidir. İlçe olarak büyük olan Kadıköy, nüfus yoğunluğu açısından da fazla insana ev sahipliği yapar. Kadıköy bölgesinde öğrenci kesiminin ve genç nüfusun fazla olması bölgeyi eğitim alanında...

Kadıköy Diksiyon Eğitimi

Kadıköy Diksiyon Eğitimi

Kadıköy diksiyon eğitimi arayışları fazla sayıda karşımıza çıkar. İlçenin yoğun insana ev sahipliği yapması ve merkezi olması durumu tetikler. Agb iletişim tüm bölgeye diksiyon dersleri hizmeti sağlar. Ayrıca İstanbul ile sınırlı kalmayarak Türkiye genelinde eğitim...

Bize Ulaşın

Aslıhan Gökçen Başaran ve AGB İletişim ekibine ulaşmak için aşağıdaki formu doldurabilir ya da bizi arayabilirsiniz. 

0 (555) 222 88 60

İstanbul

bilgi@agbiletisim.com