fbpx
Maltepe Diksiyon Kursu
agbyonetim
Ekim 10, 2022

İstanbul Anadolu yakasında kalabalık nüfuslu ilçelerden biri olan Maltepe eğitim ve kültür alanında gelişmiş yerlerden birisidir. Pek çok sosyal aktivitenin ve kültürel donanımın mevcut olduğu Maltepe’de diksiyon kursları bu bağlamda oldukça ilgi görmektedir. AGB İletişim bölgenin ihtiyacını karşılamak üzere çok perspektifli bir eğitim ve kurs imkânı sunmaktadır. Kursun bünyesinde hem yüz yüze hem online kurslar seçeneği bulunmaktadır. Ulaşım problemlerinden dolayı yüz yüze katılım gösteremeyecek kişiler için online eğitim seçeneği oldukça pratiktir.

Maltepe Diksiyon Kursu İçeriği Nelerdir?

Bir diksiyon kursunun içeriğinde öncelikle ses ve nefes egzersizleri yapılır. Bu egzersizler harflerin doğru telaffuzu açısından önemlidir. Güzel konuşma teknikleri ise diksiyon eğitiminin en önemli ve temel tamamlayıcılarındandır. Ayrıca kişiler arası diyaloğun sağlanmasında hitabet ve iletişim gibi kavramların da önemi çok büyüktür. Hitabet ve iletişim konusunda da ders içeriklerinde katkılar mevcuttur.

Bireye yönelik diksiyon eğitimleri olduğu gibi aynı zamanda grupça yapılan diksiyon eğitimleri de bulunmaktadır. Bu yüzden katılımcı kişi kendini yalnız hissetmez, konuşma kulüpleri ile sürekli pratik yapılırken aynı zamanda sosyal ve eğlenceli bir ortamın da gelişmesi amaçlanır.

Maltepe Diksiyon Kursu Katılımcıları

Maltepe bölgesinde diksiyon kursu katılımcı profilleri değişiklik göstermektedir. Eğitim hayatı devam ederken bir yandan kişisel gelişimine önem veren pek çok katılımcı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kariyerine yeni başlamış ve donanımlarını arttırarak kısa zamanda yol almak isteyen iş hayatının aktif çalışanları da bulunmaktadır. Diksiyon kurslarına sadece akademik ve kariyer hedefi olanlar değil dileyen herkes katılım gösterebilir.

Diksiyon kursları genellikle sıkıcı ve durağan geçen kurslar değildir. Katılımcıların aktif rol aldığı ses ve nefes egzersizleri yaptığı, tekerlemeler söylediği akıcı ve canlı bir kurstur. Genellikle grup eğitimleri oldukça başarılı ve eğlenceli geçer.

Diksiyon kursu aynı zamanda kişinin kelime dağarcığını arttırır. Farklı dillere ait yeni kelimeler ve telaffuzlar öğrenilmesine katkı sağlar. Bu da pek çok kişide yabancı dil merakını uyandırır. Düzgün bir diksiyon eğitimi yabancı dil öğrenilmesini de kolaylaştırır.

Maltepe’de bulunan diksiyon kursları için AGB İletişimin web adresini ziyaret edebilirsiniz. Sitede bulunan numaralardan kuruma ulaşıp dersler hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kadıköy Diksiyon

Kadıköy Diksiyon

Kadıköy diksiyon konusunda yoğun talep gören bölgelerden birisidir. Nüfus sayısında fazla insan olmasının haricinde popülasyon ve insan sirkülasyonu fazladır. Agb İletişim sayesinde tüm bölgedeki diksiyon dersi ihtiyacı ortadan kalkar. Şirketimiz özel uzmanlar...

Kadıköy Diksiyon Dersleri

Kadıköy Diksiyon Dersleri

    Kadıköy diksiyon dersleri bakımından yoğun ilgi gören muhitlerimizden birisidir. İlçe olarak büyük olan Kadıköy, nüfus yoğunluğu açısından da fazla insana ev sahipliği yapar. Kadıköy bölgesinde öğrenci kesiminin ve genç nüfusun fazla olması bölgeyi eğitim alanında...

Kadıköy Diksiyon Eğitimi

Kadıköy Diksiyon Eğitimi

Kadıköy diksiyon eğitimi arayışları fazla sayıda karşımıza çıkar. İlçenin yoğun insana ev sahipliği yapması ve merkezi olması durumu tetikler. Agb iletişim tüm bölgeye diksiyon dersleri hizmeti sağlar. Ayrıca İstanbul ile sınırlı kalmayarak Türkiye genelinde eğitim...

Bize Ulaşın

Aslıhan Gökçen Başaran ve AGB İletişim ekibine ulaşmak için aşağıdaki formu doldurabilir ya da bizi arayabilirsiniz. 

0 (555) 222 88 60

İstanbul

bilgi@agbiletisim.com