fbpx
Çocuklara Özel Kişisel Gelişim Eğitimleri
agbyonetim
Eylül 5, 2022

Çocuklara Özel Kişisel Gelişim Eğitimleri

Bir insan hayatında gelişim süreci henüz dünyaya gelmeden anne karnındayken başlar. Anne karnında bulunan süre boyunca çocuk her gün ve her ay gelişir dünyaya gelir. Dünyaya geldikten sonra da gelişim süreci hızlıca devam eder. Çocukların en iyi öğrenme süreci 0-5 yaş arası dönem olarak bilinir. Bu yaş aralığında alınan eğitim çocuğun hayatı boyunca kalıcı hale gelir. Bu sebeple eğitim erken yaşta başlamalıdır. Çocuğun hayat kalitesini arttıracak kişisel gelişim faaliyetlerinin temelleri küçük yaşlarda atılmalıdır.

Çocuğun eğilim ve yetenekleri gözlemlenerek hangi alanda başarılı olabileceği önceden tahmin edilebilir. Eğitim hayatı ise ona göre şekillendirilebilir.

Kişisel gelişim faaliyetlerinin çocuğa etkisi nedir?

Kişisel gelişim faaliyetlerinin çocuğa etkisi hakkında pek çok şey sıralanabilir. Örnek vermek gerekirse her şeyden önce çocuğun özgüvenini arttırır. Benlik duygusunu pekiştirir ve toplum içerisinde daha aktif rol almasını sağlar. Sosyal ilişkiler kurmayı küçük yaşlarda öğrenir. Kendisiyle aynı yaşta diğer çocuklarla vakit geçirerek onlarla iletişim kurmayı öğrenir. Paylaşma duygusu gelişir ve bencil hareketler yapmayı terk eder.

Çocuklar için kişisel gelişim eğitim çeşitleri

Çocuklar da elbette büyükler gibi sosyal hayatın bir parçasıdır. Aile denilen toplumun en küçük birimi bir çocuğun gelişim sürecinde çok hayati rol oynar. Ancak aile içerisinde verilen eğitimler yetersiz kalır. Bu sebeple çocukların;

  • Diksiyon
  • Ses & nefes
  • İletişim

Gibi destekleyici eğitimlere ihtiyacı vardır. Okul öncesi ve okul çağında bu eğitimlerin alınması çocuğun gelişimi açısından çok olumlu katkılar yapacaktır.

Zihinsel gelişim

Çocukların kişisel gelişim süreçlerinde yaşadıkları doğrudan zihinsel gelişimlerini de etkiler. Zihinsel gelişim konusunda her ne kadar genetik faktörlerin etkisi varsa da çevresel faktörlerin ve eğitim de etkisi ve katkısı büyüktür. Doğru ve yeterli eğitim alarak büyüyen bir çocuğun zekâsı da aynı oranda hızla ilerlemektedir. Zekâ gelişimi de okul hayatında ve akademik başarılar da oldukça önemlidir.

Bize Ulaşın

https://agbiletisim.com/ web adresinden eğitim kurumumuza ulaşabilirsiniz. İletişim bölümündeki numaralardan kurumun yetkilileri ile görüşebilir çocuğunuzun katılmasını istediğiniz eğitimlerin detayları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kadıköy Diksiyon

Kadıköy Diksiyon

Kadıköy diksiyon konusunda yoğun talep gören bölgelerden birisidir. Nüfus sayısında fazla insan olmasının haricinde popülasyon ve insan sirkülasyonu fazladır. Agb İletişim sayesinde tüm bölgedeki diksiyon dersi ihtiyacı ortadan kalkar. Şirketimiz özel uzmanlar...

Kadıköy Diksiyon Dersleri

Kadıköy Diksiyon Dersleri

    Kadıköy diksiyon dersleri bakımından yoğun ilgi gören muhitlerimizden birisidir. İlçe olarak büyük olan Kadıköy, nüfus yoğunluğu açısından da fazla insana ev sahipliği yapar. Kadıköy bölgesinde öğrenci kesiminin ve genç nüfusun fazla olması bölgeyi eğitim alanında...

Kadıköy Diksiyon Eğitimi

Kadıköy Diksiyon Eğitimi

Kadıköy diksiyon eğitimi arayışları fazla sayıda karşımıza çıkar. İlçenin yoğun insana ev sahipliği yapması ve merkezi olması durumu tetikler. Agb iletişim tüm bölgeye diksiyon dersleri hizmeti sağlar. Ayrıca İstanbul ile sınırlı kalmayarak Türkiye genelinde eğitim...

Bize Ulaşın

Aslıhan Gökçen Başaran ve AGB İletişim ekibine ulaşmak için aşağıdaki formu doldurabilir ya da bizi arayabilirsiniz. 

0 (555) 222 88 60

İstanbul

bilgi@agbiletisim.com